Blog om usynligt handicap

Seneste indlæg

 • Ledig og Frivillig
  På en lille ø meget tæt ved ÆkvatorHvor de dyrkede hamp og frihedskamp mod en fæl diktatorDer blev Carlos født, og mens han sad i sin gyngeKu’ han høre sin far og mor gå rundt […]
 • Skyggen på arbejde(6)
  Så er ‘Det Usynlige’ tilbage på pinden efter endt sommerferie, og vi fortsætter rejsen i arbejdslivet lidt som arbejdsløs. Lad os se på det 😉 KFUM Jobbet ved Parasollen holdte desværre kun 4 uger pga. […]
 • Lysets fest
  Shu-bi-dua Vi elsker vort land, og med sværdet i hånd. Skal hver udenvælts fjende beredte os kende Men mod ufredens ånd, over mark, under strand, vil vi bålet på fædrenes gravhunde tænde. Hver by har […]
 • Foreningens Trygge Rammer(2)
  Frivilligkurser D. 18 var ‘Det Usynlige’ på kursus i, hvordan man håndtere borgere fra gaden bedst, når man f.eks er ny på et værested. Mange af os kursister/frivillige var enige om, at det er vigtigt […]
 • Skyggen på arbejde (5)
  “Dengang i 30’erne, da det så meget ud ligesom nu, – depression, nedtur, ikke så godt, og øv bøv, arbejdsløshed – ja, min kære onkel Stage, han mistede sit arbejde, på sin dejlige fabrik, men […]
 • Musik på hjernen (2)
  Jeg har tidliger talt om, hvordan vi kunne bruge musikken i vores kommunikative verden, og hvad den gør ved os, som menneske. Derfor vil jeg denne gang prøve, at komme med mine bud på, hvordan […]

Blogindlæg om hverdagen som handicappet

 • Ledig og Frivillig
  På en lille ø meget tæt ved ÆkvatorHvor de dyrkede hamp og frihedskamp mod en fæl diktatorDer blev Carlos født, og mens han sad i sin gyngeKu’ han høre sin far og mor gå rundt […]
 • Skyggen på arbejde(6)
  Så er ‘Det Usynlige’ tilbage på pinden efter endt sommerferie, og vi fortsætter rejsen i arbejdslivet lidt som arbejdsløs. Lad os se på det 😉 KFUM Jobbet ved Parasollen holdte desværre kun 4 uger pga. […]
 • Lysets fest
  Shu-bi-dua Vi elsker vort land, og med sværdet i hånd. Skal hver udenvælts fjende beredte os kende Men mod ufredens ånd, over mark, under strand, vil vi bålet på fædrenes gravhunde tænde. Hver by har […]
 • Foreningens Trygge Rammer(2)
  Frivilligkurser D. 18 var ‘Det Usynlige’ på kursus i, hvordan man håndtere borgere fra gaden bedst, når man f.eks er ny på et værested. Mange af os kursister/frivillige var enige om, at det er vigtigt […]
 • Skyggen på arbejde (5)
  “Dengang i 30’erne, da det så meget ud ligesom nu, – depression, nedtur, ikke så godt, og øv bøv, arbejdsløshed – ja, min kære onkel Stage, han mistede sit arbejde, på sin dejlige fabrik, men […]

Blogindlæg med handicaplivets store tanker

 • Musik på hjernen (2)
  Jeg har tidliger talt om, hvordan vi kunne bruge musikken i vores kommunikative verden, og hvad den gør ved os, som menneske. Derfor vil jeg denne gang prøve, at komme med mine bud på, hvordan […]
 • Tro flytter bjerge
  Tænk hvis drømme kunne blive til virkelighed, ville livet så være lettere? Tænk nu hvis det var virkelighed, hvad/hvordan ville du så benytte af/dine evner fra den kendte? I mit tilfælde, er jeg på det […]
 • De små sejre
  I dette blogindlæg ser jeg tilbage på mit liv, så hvis du havde forventet noget andet, må jeg desværre skuffe dig denne gang :/ Barcelona I år skulle det så vise sig, at være gangen, […]
 • Påskehøjtiden
  Påsken står for døren, og det er ved at være tid til en god hjernevrider, nemlig gækkebrevet. Det er en gammel tradition, at man lavede gækkebreve til sine hemmelige beundre i påsken, men idag gør […]
 • Den ‘gamle’ Jul
  1. Advent: Glæde Hvert år i december glæder jeg mig til, at samles med mine nærmeste der hjemme omkring bordet, skærmen, og i byen…. Julehyggen er forskellig fra hver enkelt familie, men i vores familie […]

Blogindlæg med alle mine skæve idéer

 • Digtsamling (7)
  Velkommen tilbage kære læsere. Som altid har vi et hængeparti fra sidst, nemlig: Hvilket sted jeg besøgte på min tur? Og svaret er(trommehvirvel): Skødshoved Lad os prøve, at se på, hvad rejsen gemmer på denne […]
 • Digtsamling (6)
  Nu er vi kommet til det punkt, hvor at jeg begynder, at være lidt mere ovenpå igen. Der er gået 1,5 uge siden sidste digt, og jeg har indfundet mig med, at jeg ikke har […]
 • Digtsamling (5)
  Velkommen til nye læsere, og tak til jer vedholdende læsere, at i bruger tid på det. Dette er en digtsamling, som jeg fik lavet under nedlukningen i 2020, da de Covid-19 brød ud. Det er […]
 • Digtsamling (4)
  Velkommen tilbage til fantasiens univers. Inden vi fortsætter, har vi et hængeparti fra sidst, nemlig: Hvilke steder jeg besøgte. – Og svaret er(Trommehvirvl): Alrø og Hou Lad rejsen fortsætte: D. 19 Marts 2020 1.Dagen gryr […]
 • Digtsamling (3)
  Før vi fortsætter, skal jeg høre om du har gættet lokationen fra sidst? Nej??? Så kommer svaret her (trommehvirvl) : Helgenæs Hvis du er klar, fortsætter vi rejsen i samlingen? D. 18 Marts 2020 1. […]

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.