Kategorier
Hverdagen med handicap

Et ‘klodsede’ liv

Det Usynlige

I Januar 2020 stiftede jeg Det Usynlige mhb. på at skabe fokus på de usynlige handicaps i dagligdagen specielt.

Men det at skrive et blogindlæg er ikke så nemt, at holde kørende ene mand, når man samtidig skal sørge for, at skabe noget ny viden…

Så har du lyst til, at dele din historie fra dagligdagen, så tøv ikke med at kontakte mig. 😉

Min intention er, at Det Usynlige kan vokse sig stor, og blive en forening som evt. samarbejder med en anden forening, og med tilbud om sparring med folk med usynlige handicaps, uanset om de arbejder med jura eller ej f.eks.

Det Usynlige Værested

I september 2022 stiftede jeg et nyt værested for folk med usynlige handicaps.

Åbningsdagen gik godt og der faldt en masse gode samtaler af på kryds og på tværs af deltagerne.

Det Usynlige Værested har til huse i Folkehuset Møllestien i Århus, og det har vist sig, at være en stor succes, da det er i hjertet af Århus centrum, med nem adgang til busserne på begge sider bl.a.

Det Usynlige har fået en god samarbejds/- og sparringspartner i Genlyd Århus, og Frivilligcenter Århus ift. reklame og ansøgninger.

Det Usynlige Værested har og har haft åbent én gang i måneden ind til videre (Den første onsdag i måneden kl.17 – 21.30), og der har været ca. tre deltagere per gang, – det håber jeg selvfølgelig stiger stille og roligt – for der bliver vist en del interesse for det ihvertfald, og vi hygger os i vores samvær.

Jeg glæder mig hver gang til, at møde de nye der måtte have hørt om tilbuddet. 🙂

Byggepladsen

I min tid som arbejdsløs blev jeg ringet op, af Vikarservice Danmark og spurgt om jeg havde lyst til, at prøve at arbejde på en byggeplads.

Da jeg har manglet at have et arbejde i lang tid, sagde jeg ‘ja’ til jobbet, også selv om det kom ret brat.

Så jeg skulle også omstille mig ret hurtigt ift. døgnrytmen, da mødetiden var klokken 07.00 -14.30 ved byggepladsen, som lå i Risskov.

Samlet set var jeg kun vikar 7 dage på byggepladsen, og selv om det var lidt hårdt mentalt ind imellem, har jeg ikke fortrudt det.

Jeg blev mega glad for arbejdet, da min mester og chef udviste respekt og tillid til mine kompetencer, da jeg tilbød at aflaste min mester på teleskoplæsseren, og han inddrog mig meget i opgaverne efterhånden.

Tak for syv gode dage. 🙂

– Og tak for ordet

HUSK: ” Valentines dag er også epilepsidag, så tag kærligt af hinanden d. 14 Feb. , og gør noget ekstra for dem der har et usynligt handicap på livet.”

//Rasmus – Stifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.