Kategorier
De store tanker

Musik på hjernen (2)

Jeg har tidliger talt om, hvordan vi kunne bruge musikken i vores kommunikative verden, og hvad den gør ved os, som menneske. Derfor vil jeg denne gang prøve, at komme med mine bud på, hvordan vi kunne kommunikere med musikken.

Eksempelvis:

Kærlighed

Hvordan byder man én op til dans eller bejler til én?

  1. /:Vil du, vil du, vil du danse med mig/:
  2. Med forlov, fru Sauterne, vil de danse lidt for mig, åh jeg vil, ja jeg vil så gerne, de må ikke sige nej, for når, natten er omme, så går vi hver sin vej. Men i nat, skal de danse, kun for mig.
  3. Kald det kærlighed, kald det lige hvad du vil. å-uh-åhh, der findes ingen ord, ingen ord der helt slår til. Så kald det lige, hvad du vil.
  4. Du tro ikke jeg har prøvet det før, men det er lige nøjagtig hvad jeg har. Og det undre dig at jeg ikke tør, tage flere chancer end dem jeg tager. – Sig du ka’ li’ mig, men kun med ord, jeg er blevet skuffet et par gange. Sig du ka’ li’ mig, sig det så jeg tror, at det du vil mig, bli’r jeg ikk’ fanget i.

Motivation

Hvordan motivere man hinanden, f.eks én der har en svær periode?

  1. Rejs dig op og kom videre, lad nu vær og have ondt af dig selv. Glem de dårlige tider, for det nytter ikk’ alligevel. Jeg bli’r så træt hver gang jeg høre, om selvmedlidenhed i folk, -dem har fanden skabt- Rejs dig op og kom videre, ellers er du sku’ da lidt for slap.
  2. Læn dig tilbage, de kan sige hvad de vil, de skal jo have noget, at tale om. Spil dit eget spil, gør hvad dit hjerte vil, ingen ved bedre end dig selv.

Præsentation

Du skal holde et foredrag ell. lign.

Du træder ind på scenen, publikum er ellevilde.

Du indleder din præsentation med disse ord: “Tusind tak skal i have men jeg har lige et spørgsmål til jer:

1.”What do you know, about me?”

2. Follow me

3. Den Røde Tråd

Sæsonskifte (I hver sæson er der også en sang)

  1. Ka’ det aldrig bli’ vinter? Sammen med frostvejr og sne. Dengang da jeg var mindre, da var der snevejr til.
  2. Nu sneér det, nu sner det, jeg ligger her og ser det, hver eneste gang jeg har en streg og næse på så sner det – Jeg får hostesaft og honningmælk, men jeg vil hell’re ud med kælk, og de voksne si’r: imorgen min ven – men jeg går ikke mer’ på den.
  3. Nu kommer fuglene igen, og lyset vælter pludselig ind. Det kommer gennem alle sprækker, lyse nætter er tilbage.
  4. S.o.m.m.e.r. – sommerdag S.o.m.m.e.r. – sommerdag. Slut med danske stile, tyske verber, Fransk og geografi. Skolen lukker, alle sukker, sommerferie, Vi har fri.

Afrunding

-Og sådan kan man blive ved, og komme vidt omkring alle musik genré.

Det er kun et spørgsmål om, at tænke på: Hvad man vil sige, Hvordan det skal siges (Glad ell. trist/Dur ell. Mol) og hvordan modtageren tager det ift. om man vælger hård rock eller blød rock bl.a

Tilbage er der bare at sige; Arbejd, Arbejd

Ej 😉 – God påske

//Rasmus – stifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.